Zomersgeluk!

Wat word ik toch altijd blij van de positieve energie en wijze woorden van Ali B. Hij is een geweldige en inspirerende coach voor de zangtalentjes in de Voice Kids. Na de finale van deze talentenjacht vertelde hij en ook collega coach Sanne, in een praatprogramma hoe zij de coronacrisis tot nu toe hebben ervaren.

Sanne vertelde dat zij in de coronatijd een diploma heeft behaald om kitesurflessen te kunnen geven. Iets wat al lang op haar verlanglijstje stond, maar door haar volle agenda en vele werk er nog steeds niet van was gekomen. Ali vertelde hoe hij tijdens de lockdown de tijd en ruimte vond voor zelfreflectie, door bij zichzelf naar binnen te keren en met zichzelf alleen te zijn. Dit bracht hem nieuwe inzichten en inspiratie. 

Regelmatig spreek ik mensen wiens leven door de coronacrisis een stuk rustiger is geworden. Wat hun uiteindelijk prima bevalt. Mensen die voorheen niets wilde missen, die alles bijhielden en overal naartoe wilden. Altijd van de partij of het nu een feest, concert of een nieuw uit te proberen restaurant was. 

Ze ervaren nu hoe fijn het ook kan zijn zonder dit alles. Nu ze het noodgedwongen met zichzelf moeten zien te redden is er tijd om in zichzelf te keren en na te denken. Er komen vragen naar boven als: Waarom moet ik toch zoveel van mezelf? Om te laten zien dat ik hip en trendy ben? Dat ik een leven leid om jaloers op te zijn?

Laten we, nu de maatregelen verder worden versoepeld, wat heel fijn is, ook het goede wat corona ons tot nu toe heeft gebracht vasthouden en verder uitbreiden in ons leven. Gebruik deze zomer de online cursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven!’ om jezelf verder te ontwikkelen, jezelf en anderen beter te begrijpen  en dichter bij jezelf te komen.

Does gek! De eerste 25 aanmeldingen ontvangen nog de introductiekorting van € 50,00. Dus grijp je kans en ga direct aan de slag en maak er een geweldige zomer van! https://www.energierijkcoaching.nl/online-cursus-energierijk/

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!