Cursus ‘De energie van innerlijke kracht’

Ben jij er klaar mee om geplaagd te worden door spanning, stress, boosheid, pijn of vermoeidheid en wil jij hier definitief mee afrekenen, zodat er meer ruimte komt voor vrijheid en plezier in je leven?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je jezelf zou kunnen herprogrammeren en vernieuwen. Waardoor je de beschikking zou krijgen over nieuwe capaciteiten die voor jou het leven leuker en makkelijker zouden maken. 

Herken jij je in een van de volgende situaties?

 • Je bent perfectionistisch en legt de lat voor jezelf erg hoog. Je twijfelt regelmatig of het wel goed genoeg is wat je doet en bent bang om fouten te maken of kritiek te krijgen.
 • Je vindt het moeilijk om, om te gaan met veranderingen. Wanneer de dingen anders lopen dan je had gepland of verwacht, voel je je onrustig of gestrest. Je trekt je terug of probeert kost wat kost de controle te houden.
 • Je loopt geregeld tegen dezelfde dingen aan in je leven? Je hebt soms het gevoel dat je voor het ongeluk geboren bent en raakt regelmatig verzeild in vervelende situaties, conflicten of ongelukjes.
 • Je trekt op de een of andere manier altijd de verkeerde mensen aan of je voelt je onbegrepen door de mensen om je heen. Je hebt soms het gevoel dat je niets goed kunt doen en dat alles wat je zegt verkeerd wordt uitgelegd.
 • Je voelt je onzeker over wat andere mensen van jou vinden of over jou zeggen. Je past je alsmaar aan aan de ander omdat je aardig gevonden wil worden. Je hebt moeite met ‘nee’ zeggen en het aangeven van je eigen grenzen. Hierdoor kom je nauwelijks aan jezelf toe en wordt geleefd door de mensen om je heen.

Geloof me, je bent echt niet de enige. In deze cursus reken je hier definitief mee af. Door verhoging van je energie en bewustzijn kom je weer volledig in je eigen kracht te staan.

Harten-Energie

De tijd waarin wij leven is aan het veranderen. Wij zitten in een overgangsfase naar een tijd met een hogere energie. De trilling van de energie om ons heen wordt hoger. Deze verhoogde energie kan er mede de oorzaak van zijn dat je niet lekker in je vel zit. Je voelt je moe, hebt weinig energie en je kunt er niet precies de vinger opleggen waar dit vandaan komt. Ondanks dat je het gevoel hebt dat er dingen anders kunnen in je leven, weet je niet hoe en voel je weerstand.

De verandering van energie zorgt er ook voor dat er steeds meer bewustwording komt in de wereld. Dit zie je bijvoorbeeld doordat er momenteel allerlei zaken die niet goed zijn, aan het licht komen. Denk bijvoorbeeld aan de graaicultuur in de financiële wereld, met een crisis als gevolg, kindermisbruik in de kerk, me too, het dopinggebruik in de sport, de toeslagenaffaire in Groningen etc. Ook zien we dat mensen in opstand komen tegen onderdrukkende regimes en het niet langer meer pikken. Je ziet in de wereld om je heen dat er dingen veranderen en dat er beweging komt.

Deze veranderende tijd met de hogere energie noemt men ook wel het tijdperk van de harten-energie.

De noodzaak van het verhogen van ons eigen energie-niveau

Om lekker in je vel te zitten en te blijven is het belangrijk dat wij ons eigen energieniveau ook gaan aanpassen aan de veranderende verhoogde energie om ons heen . Doen we dat niet dan is de kans groot dat het blijft bij het oude en dat we tegen dezelfde problemen in ons leven blijven aanlopen. We blijven in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en blijven op dezelfde manier naar onze problemen kijken. Met als gevolg dat je op een bepaald moment vastloopt.

Hoe kunnen wij onszelf naar een hoger energieniveau brengen?

Een snelle en makkelijke manier om onze energie te verhogen is door gebruik te maken van eeuwenoude wijsheden en hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen staan ons sinds 2006 ter beschikking.

Het gaat hier om zeer waardevolle kennis en technieken van de Inca’s. Kennis die meer als 500 jaar verborgen is gehouden.

Rond het jaar 1500 waren de Inca’s op de vlucht voor de Spanjaarden, zij zijn toen het Andesgebergte ingevlucht. Daar hebben zij hun oude wijsheden en kennis in veiligheid gebracht, waar ze het ruim 500 jaar verborgen hebben gehouden.

De Inca’s hebben altijd geweten dat er een moment in de geschiedenis zou komen, waarop zij hun kennis en wijsheden zouden gaan delen met de Westerse wereld. Een keerpunt in de geschiedenis waarbij hun kennis heel hard nodig zou zijn, in verband met de verandering en verhoging van de energie.

In 2006 was het zover en zijn de eerste Inca’s vanuit de bergen naar beneden gekomen om hun kennis met ons te delen en om ons zo voor te bereiden op de komende veranderingen. Op een nieuwe tijd met een hogere energie.

De Inca’s hebben ons naast hun levenslessen een hulpmiddel geschonken waarmee wij onze energie en innerlijke kracht kunnen verhogen.

Dit hulpmiddel bestaat uit een eenvoudige techniek in de vorm van negen energie-overdrachten die de in ons aanwezige kracht activeren.

Je kunt een energie-overdracht vergelijken met een soort energieboost die je ontvangt. De overdracht van energie vindt plaats door middel van bepaalde handelingen en en lichte aanraking. De ontvangen energie zorgt ervoor dat je bewustzijn toeneemt. De in jouw aanwezige kracht en  capaciteiten worden geactiveerd. Hierdoor ben je bijvoorbeeld in staat om op een andere manier naar dingen te kijken of het helpt je om het verleden los te laten en een nieuwe richting aan je leven te geven.

Wat ervaar en leer je in deze cursus?

 • In deze cursus maak je kennis met eeuwenoude levenslessen, inzichten en technieken, die jou helpen lekker in je vel te zitten en meer energie en vrijheid geven.
 • Technieken die jou in staat stellen volledig jezelf te zijn en je leven niet langer te leiden vanuit beperking, onzekerheid of angst maar vanuit innerlijke kracht en zelfvertrouwen.
 • Je leert je te gaan vrijmaken van de beperkende gedachtes, emoties en patronen, die je hebt geërfd of in de loop van je leven hebt aangenomen.
 • Je bewustzijn en inzichten worden vergroot, je leert meer te luisteren naar je gevoel en te vertrouwen op je intuïtie.
 • Je leert op een andere manier te kijken naar je problemen. Door op een andere manier te kijken, verander je ook de manier waarop dingen in jou doorleven.
 • Je ontvangt negen energie-overdrachten, dit gebeurt door middel van bepaalde handelingen en lichte aanraking. De energie-overdrachten stellen je in staat contact te maken met je diepste zelf waardoor je jezelf beter leert kennen. Je ontwikkelt nieuwe eigenschappen en kwaliteiten en talenten die in jou liggen kunnen volledig tot bloei komen.

Stel je voor hoe het zou zijn als…..

 • Je echt in jezelf gelooft en je blijvend zelfvertrouwen zou hebben. Hoe zou het zijn diep van binnen te ervaren dat je het waard bent om succesvol, geliefd en gelukkig te zijn.
 • Je definitief kunt gaan breken met belemmerende emoties en gedachtes. Patronen die in de loop van je leven zijn ontstaan of die je geërfd hebt, maar die jou niet langer helpen.
 • Je verlost wordt van angsten, boosheid, onzekerheid of verdriet en je leven kunt gaan leiden vanuit vrijheid.
 • Je op een ontspannen manier kunt omgaan met veranderingen in je leven. Dat je vrij bent van spanning, onrust en angst. Dat je je veilig en vrij voelt in jezelf, zodat het beste in jezelf naar boven kan komen.
 • Je ontdekt wie je werkelijk bent en volledig jezelf kunt zijn. Jezelf niet langer anders hoeft voor te doen omdat je goed bent wie je bent, precies zoals je bent!
 • Je ontdekt hoe je jouw eigen kracht kunt activeren en zo je dromen kunt gaan waarmaken. Dingen waar je nu misschien nog amper over durft te dromen!
Wij mensen beschikken over een onmetelijke kracht en kunnen bergen verzetten en onze dromen waarmaken. We zijn alleen vergeten hoe het moet en weten niet meer hoe we contact kunnen maken met onze innerlijke kracht. In deze cursus ga je het jezelf weer herinneren!

Wil jij je energie verhogen en je eigen kracht gaan ontdekken en activeren?

Meld je dan aan voor deze cursus!

De cursus wordt gegeven op uitnodiging voor groepen van minimaal 6 deelnemers. Bepaling van de locatie vindt plaats in overleg.

Individuele sessies

Het is ook mogelijk om de energieoverdrachten met bijbehorende kennis te ontvangen tijdens individuele sessies. Deze vinden plaats bij EnergieRijk in Alphen (NB). 

 

Investering in jezelf

Deze investering zal je leven blijvend veranderen!

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin je negen energie-overdrachten ontvangt met de daarbij behorende kennis en informatie voor een energierijk en moeiteloos leven.

De investering in jezelf bedraagt €699,00*

*Dit bedrag is voor vijf groepsbijeenkomsten. Bij aanvang van de cursus ontvang je een workaround waarin alle informatie is opgenomen en de handelingen van de energie-overdrachten  zijn beschreven, zodat je deze later nog kunt raadplegen en nalezen.

In overleg kunnen de individuele energieoverdrachten ook overgedragen worden in 4 of 5 sessies, de totale investering bedraagt €891,00.

Aanmeldformulier

Cursus ‘De energie van innerlijke kracht’
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!