Aanbod

Energie Coaching

Wil jij meer rust, ontspanning, plezier en geluk in je leven?

Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je voldoende energie zou hebben. Hoe je de dingen zou kunnen doen die je graag wilt doen en hoe je zorgeloos zou kunnen genieten.

Lees Meer »

Loopbaan Coaching

Ben jij op zoek naar jouw droombaan?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om werk te doen wat je het allerliefste doet en waar je energie van krijgt. Hoe zou het zijn om niet harder maar slimmer te werken, waardoor je energie overhoudt voor andere belangrijke zaken in je leven.

Lees Meer »

Life Coaching

Niet alleen situaties in je leven kunnen veranderen ook jijzelf verandert. Al is het alleen maar doordat je ieder jaar een jaartje ouder wordt. Deze veranderingen vragen om aandacht en een nieuwe frisse blik, zodat je lekker in je vel blijft zitten.

Lees Meer »

Energiebehandeling

Door dingen die we meemaken in ons leven veroorzaken we energieblokkades in ons lichaam. Als gevolg van spanning of verdriet of omdat we ons zorgen maken, stroomt de energie niet goed meer door ons lichaam. Zo kunnen er emotionele- of lichamelijke klachten en vermoeidheid ontstaan.

Lees Meer »

Online Cursus

Heb je weinig energie? Voel je je moe, uitgeput en futloos? Deze cursus helpt je om innerlijke rust te ontwikkelen en je energie te verhogen.

Lees Meer »

Kennissessie/lezing

Natuurlijk weet je wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te slapen en te bewegen, niet te roken en gezond te eten. Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en vitaal leven. Je kunt je desondanks toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger op leggen waar dit nu vandaan komt.

Lees Meer »

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!