Aanpak

Ontdek hoe je meer energie krijgt en zo meer plezier en levensvreugde kunt creëren

Als je de regie neemt over jouw leven en de stap zet om je te laten begeleiden door EnergieRijk, dan lees je op deze pagina welke resultaten je kunt verwachten. Wat mijn visie en persoonlijke aanpak is en wat mij anders maakt dan andere coaches.

EnergieRijk kan je helpen het volgende te bereiken

  • Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.
  • Je weet wat je wilt en je hebt vertrouwen om de dingen te doen die je graag wilt doen.
  • Je staat stevig in je schoenen en komt voor jezelf op.
  • Je kunt veel makkelijker ontspannen en ervaart meer vrijheid en plezier in je leven.
  • Je bruist weer van energie!
brooke-cagle-oTweoxMKdkA-unsplash

Mijn visie

Volg je hart!

Je hoofd kan veel kennis bevatten, maar de échte wijsheid ligt in je hart. In je hart vind je de antwoorden op je vragen en de oplossingen voor je problemen. Door te luisteren naar de wijsheid van je hart en je talenten en kwaliteiten te gebruiken ga je weer plezier en levensvreugde ervaren.

Energie coaching is een effectieve manier om dichter bij jezelf te komen en te vertrouwen op de wijsheid in je hart. Je gaat meer rust, ontspanning en energie in je leven ervaren. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Je ziet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Eerlijkheid en authenticiteit zijn belangrijk

Door eerlijk te kijken naar jezelf en gewoon jezelf te zijn bereik je vaak het meest en dat hou je doorgaans ook het langst vol! Ik help je je zelfkennis te vergroten en duidelijk te krijgen wie je bent en te ontdekken wat je écht wilt.

Mijn aanpak

Jouw eigenheid staat centraal. Als je met mij samenwerkt, draait het om jou en om jouw geluk en welzijn. Het gaat om wat jij wilt bereiken, op een manier die voor jou het beste is en op je eigen tempo.

Ik daag je uit om naar jezelf te kijken. Ik houd je een spiegel voor en stel soms ook pittige vragen.

De coaching is laagdrempelig en inspirerend. In een veilige en fijne omgeving sta ik je bij en geef je diepere inzichten. Ik maak gebruik van technieken die je energie verhogen en die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten en je doelen te bereiken.

Als oplossingsgericht coach ga ik voor resultaat.
Waarbij de focus altijd ligt op kansen en mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat er voor ieder probleem een kant en klare oplossing is, maar wel dat je er altijd het beste van kunt maken. En wat het beste is bepaal je natuurlijk zelf!

Wat maakt mij uniek?

Het is mijn passie om mensen meer energie te geven en te helpen volledig in hun kracht te komen. Als bewustzijnscoach geef ik je inzicht en help je te ontdekken hoeveel sterker je bent dan je misschien zelf denkt. Ik leer je en laat je zien hoe je jouw kracht kunt gaan inzetten.

Meer geluk door meer energie. Ik weet als geen ander hoeveel leuker en makkelijker het leven is als je voldoende energie hebt. Mijn expertise is de combinatie van coachgesprekken met energetische therapie/energiebehandelingen. De coachgesprekken werken verhelderd en geven je meer inzicht. Bewustzijn is belangrijk maar daarmee is nog niet alles opgelost. De therapie/energiebehandeling werkt door op je onderbewustzijn en helpt je om die stappen te kunnen zetten die nodig zijn om de gewenste verandering te realiseren.

De oplossing voor een ontspannen leven kun je niet met je hoofd bedenken. Regelmatig verzorg ik voor bedrijven kennissessies en lezingen met als thema hoe je meer rust, ontspanning en energie in je leven krijgt. Ik laat zien dat niet alleen een gezonde leefwijze; voldoende rust, beweging en en gezonde voeding de oplossing is voor een ontspannen en energierijk leven. Ik leg uit waarom we de oplossing ook niet met ons hoofd kunnen bedenken. Als dat namelijk het geval zou zijn dan was er niemand gestresst, want denken dat kunnen we doorgaans heel goed en veel! Deelnemers ontdekken in de kennissessie hoe ze blijvend meer rust en ontspanning in hun leven krijgen.

Eerst geloven en dan zien in plaats van eerst zien en dan geloven. Ik geloof erin dat je veel in je leven kunt bereiken als je er zelf in gelooft. Dat kan soms best lastig zijn omdat je met je verstand niet altijd kunt bedenken hoe je het gewenste doel kunt bereiken. Ik help je te kunnen vertrouwen en geloven zodat jij gaat zien waar jij naar verlangt en van droomt!

Je hebt nu een idee gekregen wat je kunt verwachten als je met mij samenwerkt en van mijn visie en aanpak.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!