Kennissessie/lezing

Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven!

Voor een ontspannen en energierijk leven!

  • Loopt jouw hoofd regelmatig over?
  • Weet jij zo nu en dan niet waar je moet beginnen? 
  • Lig je te piekeren in je bed over wat je de volgende dag allemaal nog moet doen, wat voor werk er nog op jou ligt te wachten en wat je zeker niet moet vergeten? 
  • Sta je soms al moe op en vraag je jezelf af hoe je de dag door moet komen? 
  • Heb je weinig energie of regelmatig last van lichamelijke klachten of kwaaltjes? 
  • Maak je je zorgen over de toekomst of het verliezen van je baan? 
  • Slaap je slecht of onrustig? Ben je als je moe bent snel geïrriteerd en reageer je dat dan af op anderen? 
  • Kun je jezelf, als je gespannen of moe bent moeilijk concentreren of toe dingen zetten?

Laat jezelf in deze lezing/kennissessie inspireren hoe je blijvend meer rust en energie in je (werk)leven krijgt

Natuurlijk weet je wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te slapen en te bewegen, niet te roken en gezond te eten. Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en vitaal leven. Je kunt je desondanks toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger op leggen waar dit nu vandaan komt.

De oplossing voor een ontspannen, energiek en gelukkig leven, kunnen wij niet met ons verstand bedenken

Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Ben jij nieuwsgierig hoe je blijvend meer rust, ontspanning en energie in je leven en werk krijgt, organiseer dan deze kennissessie.

Monique als spreker

Monique is een expert op het gebied van het opbouwen van energie. Tijdens de sessie deelt ze haar specialisme en geeft inzichten en handvatten voor een ontspannen, energierijk en gelukkig leven. Handvatten die je in je dagelijkse leven en werk kunt toepassen en die direct resultaat opleveren.

Monique staat bekend om het feit dat ze haar kennis en expertise duidelijk en met veel enthousiasme en energie weet over te brengen.

‘Monique vindt het leuk om voor groepen te staan en mensen te inspireren hoe zij meer rust, ontspanning en energie in hun leven kunnen krijgen. Dus vraag haar gerust als spreker.’  Hans

‘Monique is een bevlogen coach. Onlangs heb ik haar lezing ‘Hoe krijg je meer rust en ontspanning in je (werk)leven?’ bijgewoond. Een inspirerende sessie die me in positieve zin geraakt heeft. Monique is in staat om structureel en met gevoel haar boodschap over te brengen. Vooral bijzonder is de manier waarop zij dit vanuit zichzelf doet, de manier waarop zij zich hierbij kwetsbaar opstelt. Gedurende de sessie is er veel ruimte voor vragen en is er ruimte voor de mens. Door middel van energizers houdt Monique iedereen ‘bij de les’. Ik ben haar dankbaar voor de inzichten die de sessie mij hebben gebracht.’  Anita

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een bijeenkomst, teamdag of event, die deelnemers écht iets oplevert?

Reacties

Online kennissessie voor blijvend meer rust, ontspanning en energie

Ben je op zoek naar een activiteit voor je team? Het is ook mogelijk om deze kennissessie online te verzorgen. Tijdens deze interactieve sessie ontvangen de deelnemers tools, handvatten en inzichten hoe ze blijvend meer rust en ontspanning in hun (werk)leven krijgen, waarbij er alle ruimte is voor het stellen van vragen.

‘Mijn team en ik hadden een interessante online sessie over ontspannen werken. Er werden goede tips gegeven en daarnaast meerdere discussies gevoerd. Iedereen kon wel een aanknopingspunt vinden. Prima sessie, kort en krachtig (1,5 uur). Zeker in het kader van de drukke werkzaamheden en thuiswerken in corona tijd!’  Jacqueline

‘Recent volgde ik de workshop van Monique over Energie en Rust in het werk. De wijze waarop zij de workshop verzorgde was fantastisch. Monique is heel gepassioneerd en deskundig, de energie spettert ervan af. Ze neemt haar publiek goed mee, luistert goed naar wat er leeft onder de deelnemers en geeft prima toepasbare adviezen. Kortom een kei in haar vak.’  Pierre

Wil je meer informatie?

Aanmeldformulier

Kennissessie/lezing
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!