Wil jij je dromen laten uitkomen?

Heb jij de wens om ander werk te gaan doen of heb jij altijd al een stille wens gehad om een eigen bedrijf te starten? Droomde je als kind al van een huisje op het platteland of het maken van een wereldreis?

Niets is onmogelijk als je er maar in gelooft.
We proberen wel te geloven maar we moeten vooral ook realistisch blijven van onszelf. We zeggen dingen als: ‘Ik ben te oud, te jong, te verlegen…’, ‘Ik ben er nog niet klaar voor.’, ‘De economie moet eerst aantrekken.’, ‘Wie voor een dubbeltje geboren is zal nooit een kwartje worden.’, ‘Dit is niet het juiste moment.’

Dit soort gedachten houdt juist het uitkomen van onze dromen tegen.
Het gebeurt vaak onbewust. Ook al doe je nog zo je best om ergens in te geloven, als er in je onderbewustzijn belemmerende gedachtes en overtuigingen zijn, dan wint het onderbewustzijn altijd.

Je moet ervan overtuigd zijn dat je, wat je wenst ook verdient. 
Als je niet gelooft dat je iets verdient of niet gelooft dat je het zult krijgen, dan zul je het ook niet krijgen. Dergelijke overtuigingen bevinden zich op het niveau van het onderbewuste.

Om je dromen te verwezenlijken moet je beschikken over voldoende energie.
Als coach/therapeut werk ik met verschillende technieken en methodes, om snel gedachten, gedrag en overtuigingen die het uitkomen van je wensen tegenhouden, te veranderen. Door middel van energiebehandelingen en energetische oefeningen help ik jou om je fysieke en mentale energieniveau op peil te brengen, zodat ook jij je dromen kunt gaan waarmaken.

Last but not least, je moet het echt willen.
Wil jij echt je doelen bereiken en je dromen laten uitkomen? Vind jij dat je het verdient om vol vertrouwen en daadkracht dat te doen wat je graag wilt doen?

Klik hier om te ontdekken of ik jou kan helpen

Omdat EnergieRijk deze maand haar 1-jarig bestaan viert zijn er  leuke aanbiedingen.

Gratis kennismakingsgesprek
Wil jij kennis met mij maken en ontdekken of ik jou kan helpen? Meld je dan nu aan voor een eerste gratis gesprek.

Klik hier voor het maken van een afspraak

AGENDA

2 april 2014 Workshop ‘De Energie van Liefdeskracht’
In deze workshop maak je kennis met eeuwenoude wijsheden en technieken en hoe deze jou kunnen helpen om meer ontspanning, rust en geluk in je leven te brengen.

Als je je nu inschrijft voor deze workshop betaal je geen € 55,00 maar € 45,00.

Lees hier meer over de inhoud van de workshop

16 april 2014 Gratis voorproefje workshop en reading
Wil je graag persoonlijk kennis met mij maken en een voorproefje krijgen van mijn workshop kom dan woensdagmiddag 16 april naar Sprang-Capelle. Ik ben dan tussen 13.30 – 16.00 uur aanwezig bij Kirima Spiritual Healing in Sprang-Capelle. Tijdens deze middag zal ik onder andere een hartmeditatie geven en Karin doet voor alle aanwezigen een korte reading.

Ben je niet in de gelegenheid om deze middag bij te wonen, maar heb je wel interesse dit een andere keer te doen (kan ook ’s avonds), stuur me dan een email.

De toegang voor deze kennismakingsmiddag is gratis, meld je wel even aan door een email te sturen naar info@energierijkcoaching.nl.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!