Pijn in je benen? Neem je eigen ruimte in!

Er is niets mis met het goed willen doen en zorgen voor een ander, maar sla er niet in door. Dat geldt overigens voor alles in het leven. Balans is en blijft hierbij het sleutelwoord.

We zijn altijd maar bang om egoïstisch te zijn

Daarom zetten we een stapje extra voor de ander. Pleasen en vooral niet de schijn tegen je hebben dat je egoïstisch bent.

Wanneer het geven uit balans raakt is het gevaar dat je onvoldoende ruimte inneemt voor jezelf. Je raakt vermoeid, chagrijnig en reageert kortaf. Of je wordt boos en het mondt uit in een discussie of ruzie. 

Je laat je wegdrukken door anderen

Wanneer je je plaats niet inneemt en je laat wegdrukken door een ander kun je last krijgen van je bovenbenen. 

Het is je lichaamswijsheid die tot je spreekt en zegt: ‘Stop tot hier en niet verder! Ga je eigen ruimte innemen en luister beter naar je gevoel tot hoever je kunt gaan’.

De boodschap van je benen

Je benen geven aan dat je ruimte voor jezelf mag gaan innemen. Stop met jezelf onderdrukken en neem de plaats in die je toekomt, zonder je er kwaad over te maken.

Benen dragen ons!

Onze benen dragen ons zowel letterlijk als figuurlijk. Ze dragen ons en brengen ons op plaatsen waar we willen zijn. Iets om heel dankbaar voor te zijn.

Onze benen geven ons het vermogen om verder te gaan. Om het verleden achter ons te laten en ons verder te ontwikkelen. Mensen die in het verleden blijven hangen en niet los kunnen laten krijgen vaak last van hun benen.  

Ga verder en vertrouw op jezelf

Ga uit van je eigen kracht en voel je gedragen door jezelf. Dan stap je kordaat verder in het leven!

Angst en onzekerheid houden je tegen om verder te gaan. Evenals vasthouden aan pijn en emoties uit het verleden. Het kan dan ook de andere kant op slaan, dat je vanuit onzekerheid overdreven voor jezelf gaat opkomen en op je strepen gaat staan met als gevolg pijn in je benen. 

Wil je zelfverzekerd verder in 2023 en pijn en emoties gaan loslaten?
Lees hier hoe Bio energetische therapie je hierbij kan helpen.

Wil jij afrekenen met je oude patronen? Wil jij meer energie zodat je weer in vrijheid en blijheid kunt genieten en plezier maken? Lees hier meer over Energie Coaching

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!