Levensgeluk is heel eenvoudig!

Vele jaren geleden zei een wijze vrouw tegen mij ‘jij bent een levensleraar’. Ik dacht huh hoe dan? Achteraf gezien heeft deze vrouw helemaal gelijk gehad. Als kind al speelde ik het liefst schooltje samen met een vriendinnetje. We waren allebei juf en hadden een eigen klas met denkbeeldige kinderen. Ik had in mijn klas een slim kind, een kind dat extra aandacht nodig had en een stout kind dat regelmatig op de gang werd gezet. 
 
Ik genoot ervan om het schrijven van woordjes en het maken van rekensommen zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen aan mijn denkbeeldige leerlingen. In de pauze gingen de juffen koffiedrinken met limonade, een koekje en een klein kleurpotloodje, dat was onze sigaret. 
 
In mijn leven en loopbaan is het helpen en iemand iets leren altijd een rode draad gebleven. Al van jongs af aan voel ik compassie voor mensen die het moeilijk hebben of net effe iets anders zijn of zich niet begrepen of gehoord voelen. Ik vind het fijn om mensen een luisterend oor te bieden, te steunen en de weg te wijzen. Dat is iets wat in mij zit en wat naar buiten moet. Het maakt mij gelukkig. Noem het mijn zielsverlangen
 
Ieder mens heeft iets in zich dat zich wil uitten. Dat is het verlangen van onze ziel. De een wil de wereld redden, de ander vindt geluk in brood bakken, muziek maken, tuinieren, schrijven of een goede ouder zijn. Als we niet luisteren naar ons zielsverlangen en er geen werk van maken dan voelen we onszelf uiteindelijk doelloos of ontevreden. 
 
Ben je niet meer gelukkig in je werk? Lees hier hoe je weer op het juiste pad komt
 
In de loop van mijn leven is steeds duidelijker geworden wat mijn zielsverlangen is. Eigenlijk weet je het wel, maar het is vaak ons angstige hoofd dat denkt dat iets niet kan, toch niet gaat lukken of niet voor ons is weggelegd. Eigenlijk is levensgeluk heel eenvoudig overwin je angst en ga doen waar je hart naar verlangt. 
 
Lees hier hoe je angst kunt overwinnen
 
We hebben allemaal een kwaliteit, talent of creativiteit gekregen. We zijn allemaal geboren met een verlangen in onze ziel. Iets wat door jou naar buiten gebracht wil worden. Iets waarmee je bijdraagt aan deze wereld. Iets waarmee je de wereld een beetje mooier achterlaat. Iets wat jou en anderen gelukkig maakt.
 
Wil je op zoek naar jouw zielsverlangen? Lees hier meer
 
De vraag is of je je verlangen leeft of dat je je laat weerhouden door blokkerende gedachtes. Gedachtes die ervoor zorgen dat je excuses gaat vinden om iets toch maar niet te doen omdat het onmogelijk lijkt of veel te spannend voor je is. 
 
Ik weet als geen ander hoe het is om door al die angsten heen te breken. Dat maakt dat ik mijn taak hier nog beter kan uitvoeren. 
 
Als bewustzijnscoach leer ik je wat je lichaam, je emoties of fysieke- en mentale pijn je wil vertellen. Welke les en boodschap ervoor je inzit, zodat je bewustzijn vergroot en je leven lichter en eenvoudiger wordt. 

Lees hier hoe Bio energetische therapie je hierbij kan helpen
 
Wat is het cadeau dat jij hebt meegekregen en mag uitdelen?
Wil je je levensgeluk verhogen? Verlang je naar een ontspannen en energierijk (werk)leven? Ga nu aan de slag en start vandaag nog met de online cursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven’

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!