zon
zon

Wat houdt jou tegen om je doel te bereiken?

Het voelt een beetje ongemakkelijk als mensen mij vragen met wat voor opleiding ik bezig ben. Dat is wellicht ook de reden waarom ik er tot nu toe nog niet over heb geschreven, maar nu ga ik dan toch met de billen bloot!

Vorig jaar ben ik gestart met de opleiding Tarottherapie. Van oudsher wordt Tarot geassocieerd met waarzeggerij of met iets wat gevaarlijk en eng is.

Tarot betekent letterlijk het Pad van de Koning. Vroeger werd de Tarot gebruikt door heersers en koningen. Zij wilden het volk dom houden en verboden de Tarot voor de gewone burger. Dat maakt dat vandaag de dag Tarot nog steeds gezien kan worden als iets wat verboden is of niet goed.

Géén toekomstvoorspelling

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat je met tarotkaarten de toekomst kunt voorspellen, maar dat is niet de bedoeling. Als je een vraag of dilemma hebt geven de tarotkaarten een advies. Je bepaalt vervolgens altijd zelf wat je met dat advies doet.

De mogelijkheden van Tarot

De Tarot kent echter vele mogelijkheden. Aan de hand van je geboortedatum kan bepaald worden wat je Geboortekaartis. Iedere Geboortekaart is uniek en vertelt je wat je levensdoelis en welke talenten en kwaliteitenje hebt meegekregen om dit te realiseren.

Naast de Geboortekaart heb je een Jaarkaart. De Jaarkaart is ieder jaar anders en gaat in op je verjaardag. Deze kaart vertelt je, welke aspecten en leerprocessen dit jaar voor jou belangrijk zijn.

Deze kennis helpt je om jezelf beter te begrijpen en je bewustzijn te vergroten. Het kan je ook helpen bij het maken van de voor jou juiste keuzes.

Ervaar nu een Tarotsessie tegen gereduceerd tarief

Heb je een vraag of dilemma waar je niet uitkomt en graag advies over wilt hebben? Wil je graag weten wat jouw levensdoel is en hoe je dit kunt realiseren? Wil je inzicht in wat dit jaar voor jou belangrijk is en hoe je dat kunt bereiken? Meld je dan nu aan voor een Tarotsessie. Je kunt dit doen via onderstaande link of het sturen van een email. Vergeet niet je geboortedatum te vermelden.

Als je in de maand mei een afspraak maakt betaal je voor een Tarotsessie eenmalig € 55,00in plaats van normaal € 75,00.

Ja ik wil graag een Tarotsessie

Lees hier om te ontdekken of EnergieRijk jou kan helpen

Lees hier meer over de werking van een energiebehandeling

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Het is mogelijk om een individuele begeleiding te ontvangen in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.

Lees hier of EnergieRijk jou kan helpen

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!