Hoe mijn leven 360 graden veranderde!

Ik ben een jaar of 22 en loop samen met een aantal vrienden over de boulevard van Scheveningen. Op een gegeven moment raken een aantal vrienden van mij in gesprek met een klein oud vrouwtje. Althans in mijn ogen toentertijd was ze oud. Ze had een licht getinte huid, volgens mij was ze van Indische afkomst.

Ik stond op een afstandje en keek naar mijn vrienden die met deze vrouw in gesprek waren. Op een gegeven ogenblik zie ik de vreemde vrouw wijzen in mijn richting. Ik kijk verschrikt om mij heen, in de veronderstelling dat ze niet naar mij maar naar iemand anders wijst.
 
De vrouw ziet mijn verbazing en knikt vriendelijk en wijst nogmaals mijn kant op.
Mijn vrienden lachen en roepen ‘Ze heeft het over jou.’ Nieuwsgierig geworden naar wat deze vrouw te vertellen heeft, loop ik op het groepje af. De vrouw heeft een liefdevol gezicht en kijkt mij lachend aan. Ze zegt: ‘Jouw leven gaat 360 graden veranderen!’
 
Uhh, ik moet een beetje raar hebben gekeken, misschien ook wel een beetje achterdochtig. Waarna de vreemde vrouw nogmaals herhaalde ‘Jouw leven gaat 360 graden veranderen.’ En voor dat ik iets kon zeggen of vragen, was ze verdwenen. Zo plotseling als ze er was, was ze ook weer weg. Daarna glijden de jaren voorbij en ik denk nooit meer aan deze vrouw en wat ze tegen mij heeft gezegd.
 
Nu 30 jaar later denk wat heeft deze vrouw gelijk gehad. Het kan niet anders dan dat ze een kijkje heeft gehad in mijn toekomst. Op velerlei gebieden is mijn leven namelijk 360 graden veranderd. Op het gebied van relatie, gezondheid, werk en wonen is er veel veranderd. Er was pijn en verdriet, ik maakte mij zorgen en was bang. Ik heb me vaak machteloos gevoeld en gestreden als een leeuwin.
 
Gelukkig ben ik nooit verbitterd geraakt. Ik ontdekte namelijk dat mijn pijn, verdriet, frustraties en onzekerheid allemaal poorten zijn naar mijn innerlijke kracht. Niet door het verdriet weg te drukken of proberen niet bang te zijn, maar door mijn pijn, angsten en emoties te doorleven en te onderzoeken.
 
Op deze manier heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb ontdekt wie ik werkelijk ben. Ik heb ontdekt waar ik blij van word, wat mijn drijfveren zijn en waar ik energie van krijg. Ik ben keuzes gaan maken die passen bij wie ik ben en die goed voelen voor mij.
 
Dit heeft ertoe geleid dat ik vijf jaar geleden ben gestart met EnergieRijk. Het is nu mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun angsten en pijn te overwinnen en hoe ze weer een ontspannen en energierijk leven krijgen.
 
En ja mijn leven is 360 graden verandert, dat was nodig om op het voor mij juiste pad te komen. Het pad dat mij zoveel vreugde en geluk brengt.
Iedere dag ben ik dankbaar voor al die lieve mensen die op mijn pad komen. Voor alle mogelijkheden en kansen die ik tot nu toe heb gehad en nog steeds krijg. Dankbaar voor al die lieve mensen die vertrouwen hebben in mijn hulp en tegelijkertijd ook mijn leraar zijn.
 
Ik leef mijn droom en ik zal dit werk altijd blijven doen tot in de eeuwigheid! 
😉
 
Omdat EnergieRijk dit jaar vijf jaar bestaat is het feest! Voor alle bestaande en nieuwe klanten ligt er bij het eerstvolgende bezoek een verrassing klaar! Maar er is nog meer! Als je nu een afspraak maakt voor een energiebehandeling ontvang je een tegoedbon voor een gratis energiebehandeling. Deze kun je cadeau doen aan iemand die je dierbaar is en wel wat extra energie verdient of kan gebruiken.

Lees hier meer over een energiebehandeling

Voel je je regelmatig moe, zit je niet lekker in je vel of heb je last van lichamelijke klachten dan is Energie Coaching wellicht iets voor jou. Doormiddel van persoonlijke gesprekken gecombineerd met energetische therapie wordt je bewustzijn verhoogd. Hierdoor kun je snel tot het gewenste resultaat komen.

Lees hier of EnergieRijk jou kan helpen 

Lees hier meer over Bio Energetische Therapie 

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’ De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!