Hoe kom je definitief van je pijn af?

Regelmatig spreek ik mensen die te kampen hebben met allerlei lichamelijke klachten, pijn en ongemakken. Dat kan een pijnlijke schouder zijn, een zere rug of nek, maar ook benauwdheid of druk op de borst.

Wanneer je de hele dag krom hebt gestaan in de tuin en ’s avonds last hebt van je rug, is de oorzaak meestal niet ver te zoeken. Door rust te nemen verdwijnt de pijn vaak vanzelf weer.

Het is een ander verhaal wanneer de pijn telkens weer terugkomt en er niet een directe oorzaak voor te vinden is. Medicijnen, pijnstillers of fysio zorgen even voor verlichting maar laten de klachten niet definitief verdwijnen.

HOE KOM JE VAN JE PIJN AF?

Als energetisch therapeut kijk ik onder andere naar de psychologische oorzaak van de pijn of de lichamelijke klachten. Dus wat de werkelijke oorzaak is van de pijn of aandoening en hoe je dat met energetische therapie kunt oplossen.

Om het te verduidelijken geef ik je een voorbeeld.

Bij pijn in de schouders bijvoorbeeld zie je vaak dat het iemand allemaal te veel is geworden. Er rust letterlijk te veel op iemands schouders. Je wordt overspoeld door emoties en laat je hoofd en schouders verdrietig hangen. Lasten worden te zwaar.

De werkelijke oorzaak van de pijn in de schouders kan dan zijn dat iemand te hoge eisen en voorwaarden aan zichzelf stelt. Hij of zij moet dan van zichzelf presteren om zo aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen. Dan pas kan hij zichzelf aanvaarden. Vaak toont zo iemand zich ook groter of sterker dan hij zich vanbinnen voelt en piekert veel. Emoties worden opgekropt en men heeft geen helder overzicht meer. Door je hier bewust van te worden verandert er al iets en de energetische therapie doet de rest.

Lees hier hoe Bio Energetische therapie je kan helpen

ERVARINGSDESKUNDIGE

Naast energetisch- en hypnotherapeut ben ik ook een ervaringsdeskundige. Jarenlang had ik dagelijks last van jeuk. Mijn hoofd en rug konden helemaal in de brand staan. Gek werd ik ervan. Als ik ging krabben was het leed helemaal niet meer te overzien. Dus slikte ik jarenlang pillen om de jeuk te onderdrukken.

In een periode van 20 jaar heb ik vele malen geprobeerd om te stoppen of te minderen met de medicijnen, maar iedere keer stak de jeuk weer de kop op.

Toen ik begon met de opleiding tot hypnotherapeut had ik maar één doel en dat was – van mijn jeuk afkomen. Ik nam mezelf voor dat wanneer dat zou lukken ik ook als hypnotherapeut bij EnergieRijk mensen met deze therapie zou gaan helpen.

EN ZO GESCHIEDE……

Gedurende een periode van twee weken na de hypnotherapie heb ik de medicijnen afgebouwd en ben ik helemaal verlost van de jeuk. Wat een bevrijding!

Wil jij ook bevrijd worden van pijn en mentale- of lichamelijke klachten?

Uit eigen ervaring weet ik hoe krachtig hypnotherapie werkt. Geen hocus pocus maar eenvoudige en krachtige technieken. In een ontspannen sfeer waarbij je gewoon kunt blijven communiceren, wordt je probleem door je onderbewustzijn opgelost.

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Dat komt omdat we dit nauwelijks met ons menselijk verstand kunnen bevatten, dat kun je alleen maar ervaren. Je hoeft er dus niet in te geloven, maar wél jezelf ervoor open te stellen.

Wil je meer weten over hypnotherapie neem dan gerust contact met mij op, via de contactpagina op de website of door een email te sturen naar info@energierijkcoaching.nl

Wanneer je een afspraak maakt in september of oktober geldt er een speciale aanbieding. Je betaalt voor 3 sessies hypnotherapie ad. € 275,00 per sessie, geen € 825,00 maar slechts € 595,00 excl. btw.

Wil je graag een energiebehandeling ontvangen?

Lees hier meer over de werking van een energiebehandeling

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Het is mogelijk om een individuele begeleiding te ontvangen in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.

Lees hier of EnergieRijk jou kan helpen

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!