Het verhaal van 1 miljoen!

Het verhaal van 1 miljoen!

Stel je eens voor dat ik jou een miljoen euro zou geven. Ik vraag je rekeningnummer en aan het einde van de dag staat er 1.000.000 euro extra bijgeschreven op jouw rekening.

Wat voor gevoel zal jou dat geven? Waarschijnlijk ervaar je een enorm gevoel van blijdschap en dankbaarheid. Zal je dag nog stuk kunnen? Zou iets je dag nog kunnen verpesten als je dit op je rekening ziet bijgeschreven staan? Waarschijnlijk niet. 

Stel je nu eens iets anders voor. Wat als ik je geen miljoen euro geef, maar tien miljoen euro? Maar wel met één voorwaarde. Dit zou betekenen dat je morgen niet meer wakker wordt. Dan is vandaag je laatste dag hier op aarde. Zou je deze ‘deal’ aannemen? 


99,99 procent kans dat je zegt: ‘Absoluut niet’! Als dat ook jouw antwoord is, sta dan eens stil bij dit antwoord…..

Feitelijk zeg je dat alleen het wakker worden morgenochtend, jou meer dan 10 miljoen euro waard is.

De vraag is dan: Waarom voel je dit niet elke dag als je weer wakker mag worden? 

Er is niemand die er op deze manier over nadenkt. Dit is de reden waarom we elke dag weer als een strijd ervaren. ‘Ik heb een slechte dag, de wereld is tegen me, het lukt me niet gewicht te verliezen, ik heb te weinig geld, het leven is een sleur etc. etc.’ 

Realiseer je: JE BENT VANDAAG WAKKER GEWORDEN. 


Het wordt een goede dag vandaag. Het leven is enorm waardevol, fragiel en kort. Laat het niet beheersen door pietluttigheden. Lees hier meer over de online cursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven’ en start vandaag nog!

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Iedere dag ben ik bewust dankbaar dat ik weer wakker mag zijn geworden en iedere dag ben ik bewust dankbaar dat ik me veilig voel in dit land….en ben ik dagelijks bewust dankbaar dat ik werk, en dat ik gezond ben en te eten heb en in zo’n heerlijk huisje woon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!