Er komt geen rust!

Het leven verandert continu, of je nu wilt of niet. Denk je net in rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen, gebeurt er weer iets onverwachts waar je niet blij van wordt.

‘Als ik een andere baan heb gevonden, krijg ik pas echt rust. Als ons huis verkocht is kan ik weer rustig slapen. Als het project op mijn werk is afgerond, komt er meer rust en ruimte.’

En dan heb je een baan gevonden, gaat het bedrijf failliet. Is je huis verkocht, verlies je je baan. Is het project op je werk afgerond, moet je met een nieuw systeem gaan werken of word je collega ziek.

Dit is het leven!

Verandering is onvermijdelijk

Wij mensen houden van nature niet van verandering. We houden graag vast aan wat voor ons bekend en vertrouwd is. Maar het leven is verandering. Ons leven beweegt continu. Alles wat leeft beweegt. Zelfs een steen beweegt. Als je een steen onder een microscoop legt en naar de moleculaire structuur kijkt, zie je beweging.

Verandering is daarom onvermijdelijk. Het is de natuur van het leven zelf!

Angst voor veranderingen
Het is goed je ervan bewust te zijn dat iedere verandering in je leven gepaard zal gaan met een zekere mate van angst.

Als je dit weet, hoef je niet langer bang te zijn voor de verandering zelf.

Hoe denk jij over verandering?
Het is niet de verandering zelf. Het is niet het verliezen van je werk of het einde van je relatie of het feit dat je je rekeningen niet meer kunt betalen of wat er ook maar aan de hand is in je leven. Het is de manier waarop jij daarover denkt. Het is iets binnen in jou.

Angst voor verandering wordt veroorzaakt door onze eigen gedachten
Het is niet de verandering zelf maar het zijn jouw ideeën, jouw herinneringen, jouw concepten, jouw verwachtingen en jouw wensen. Kortom het zijn onze eigen gedachten over de verandering, waarmee we onszelf angst aanpraten.

Neem de regie over jouw gedachten
Het zijn onze eigen gedachtes die onze angst beïnvloeden en verder niets. Het goede nieuws is dat we onze gedachten kunnen veranderen.

Je kunt niet veranderen dat er dingen veranderen maar je kunt wel je gedachten veranderen over dingen die veranderen!

Treed veranderingen met open armen tegemoet
Onze gedachtes omtrent veranderingen zijn vaak hardnekkig, we geloven dat ze waar zijn en dat we niet anders kunnen.

Als je daarentegen in staat bent op een positieve en ontspannen manier met veranderingen om te gaan, zul je vrij zijn van stress en angst. Je komt volledig in je kracht zodat het beste in jezelf naar boven kan komen.

Wil jij de regie over je gedachtes en je leven? Doe dan mee met de cursus ‘De Energie van Innerlijke kracht’. In deze cursus leer en ervaar je hoe je jouw innerlijk kracht op een makkelijke manier kunt activeren.

Zaterdag 26 september start de cursus ‘De Energie van Innerlijke kracht’
In deze cursus ontvang je 9 energie-overdrachten en je leert en ervaart hoe je een makkelijk, moeiteloos en energierijk leven kunt leiden.
Lees hier meer over deze cursus

Vrijdagmiddag 16 oktober ‘Kennismaken met je innerlijk kind’  In deze workshop ga je kennismaken met je innerlijk kind en stress die ontstaan is in het verleden neutraliseren.

Lees hier meer over deze workshop

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Het is ook mogelijk om een individuele begeleiding te krijgen in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.
Lees hier of ik jou kan helpen

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!