Een wijze les tijdens het shoppen!

In juli was ik met mijn dochter een paar dagen in Milaan. Samen genieten van de mooie cultuur, het lekkere eten, de zon en vooral heel veel shoppen.

In de middag liep de temperatuur aardig op en van het een op het andere moment kreeg ik ontzettend last van mijn darmen. Door de kramp kon ik haast niet meer rechtop blijven staan. Mijn dochter keek mij verschrikt aan en zei dat ze aldoor bang was geweest dat er iets met mij zou gebeuren en dat ze dan niet wist wat ze zou moeten doen. Na deze woorden was mij meteen duidelijk waarom ik deze pijnaanval kreeg :-).

Alles wat je nodig hebt zit in je!

Ik leerde mijn dochter hoe zij de pijn bij mij kon wegnemen. Na een minuut of tien voelde ik mij weer kiplekker, alsof er niets was gebeurd.

Later zei mijn dochter ‘Ik weet niet wat ik deed, maar ik deed het gewoon.’

Ieder mens heeft deze helende kracht in zich, maar omdat we het niet weten of niet geloven gebruiken we deze niet.

Vroeger nam ik een hele reisapotheek mee.

Nu weet ik dat dat niet meer nodig is. Het geeft rust als je weet dat je alles wat je nodig hebt, altijd bij je hebt. Je kunt dus niks vergeten want jezelf neem je altijd mee!

Ik leerde mijn dochter een wijze les!

Tijdens het shoppen leerde ik mijn dochter een wijze les. Alles wat je nodig hebt zit in jezelf. De ware schoonheid zit niet in een mooie jurk of dure schoenen, dat zorgt net als eten, drinken en vrijen voor een kortstondig genot. De échte schoonheid, geluk en helende kracht zit in jou. Gebruik het!

We verbinden het hebben van geld met vreugde en geluk.

Vaak verbinden wij het hebben van geld met dingen als gemak, ontspanning en vreugde, maar al die dingen heb je ook zonder een dikke bankrekening.

Natuurlijk ben ik dankbaar dat ik mijn dochter het mooie Milaan heb kunnen laten ervaren. Natuurlijk ben ik dankbaar voor mijn aankopen. Maar laten we eerlijk zijn, die hippe broek of jurk wordt het volgend seizoen weer ingeruild voor weer een andere variant. Materiele zaken zorgen nóóit voor een permanent geluk.

De échte rijkdom ligt in onszelf waar we altijd over kunnen beschikken. En wat krijgen we allemaal niet gratis en voor niets van het leven? De zon die vanmorgen opkwam, daar hoef je helemaal niets voor te doen. Je hart dat bloed door je lichaam pompt, met 37 miljoen slagen per jaar. Je longen die verse, schone lucht binnen halen. Alles wat je écht nodig hebt, is er al.

Wil jij leren hoe je contact kunt maken met de kracht in jezelf?

In de cursus ‘De energie van innerlijke kracht’ leer je hoe je contact maakt met de kracht in jezelf en hoe je je eigen energie blijvend kunt verhogen, waardoor je leven positief verandert.

Lees hier meer over de cursus ‘De energie van innerlijke kracht’

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij je leven vanuit eigen kracht, vol zelfvertrouwen en zonder angst en stress zou kunnen leiden.

Het is ook mogelijk om in plaats van deelname in een groep een persoonlijke begeleiding te ontvangen.

Neem hier contact op

Lees hier meer over energiecoaching

Lees hier hoe Bio Energetische Therapie jou kan helpen

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!