rugpijn-2
rugpijn-2

Een pijnloos leven!

Pijn kan je leven behoorlijk verzieken. Ieder mens krijgt vroeg of laat te kampen met pijn in zijn of haar leven. Dat varieert van kleine ongemakkelijke pijntjes tot heftig zeurende en telkens weer terugkomende pijnen. Wellicht herken je je in een van de volgende situaties;

  • Je staat aan de vooravond van je vakantie, een gezellig uitje of een belangrijke gebeurtenis en een migraine aanval breekt in alle hevigheid los.
  • Van het een op het andere moment voel je je misselijk of duizelig. Je weet niet waar het vandaan komt maar je voelt de energie uit je wegtrekken en je kunt alleen nog maar denken aan je bed.
  • Net voordat je in de auto wilt stappen voor een lange autorit raken je maag en darmen van streek.
  • Door een verkeerde beweging schiet het in je rug. Een aanhoudende zeurende pijn zorgt ervoor dat je je werk niet goed kunt doen. Je bent snel geïrriteerd en sleept jezelf door de dag heen.

Wanneer een pilletje niet meer werkt.

Doorgaans willen we zo snel mogelijk van onze pijn af. We nemen pijnstillers in de hoop dat de pijn snel zal verdwijnen. Maar wat als dit niet het geval is? Als de pijn aanhoudt of telkens weer terugkomt?
Of wanneer een extra pilletje niet meer werkt? Of erger nog als je arts zegt dat het psychisch is en tussen je oren zit en dat je er mee moet leren leven.

Pijn heeft een functie en wil jou iets vertellen.

Pijn is een liefdevol signaal van ons lichaam dat er iets aan de hand is. De pijn fungeert als wekker die jou wil wakker schudden. Misschien is er iets in je leven of in jezelf wat je nog niet hebt geaccepteerd of doe je dingen tegen je gevoel in. Ook al doe je dit onbewust je lichaam reageert hier direct op en geeft een signaal af in de vorm van pijn. Wanneer je de pijn negeert of onderdrukt zal deze telkens weer terugkomen en vaak net een tikje heftiger.
Niet om ons te pesten maar om ons aan te moedigen op onderzoek uit te gaan.

We worden uitgedaagd om onze verantwoordelijkheid te nemen en onze pijn te onderzoeken.

Voor veel mensen stopt het hier en dat is jammer. Ze willen misschien wel verantwoordelijkheid nemen maar weten niet hoe en geloven niet dat er een boodschap ligt in hun pijn. Dat is ook begrijpelijk want de oorzaak van onze pijn ligt vaak in ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn is de plek waar we met ons verstand niet bij kunnen.

Wil jij verlost worden van pijn?

Wil jij je pijn leren begrijpen en er blijvend van verlost worden? EnergieRijk helpt je graag!

Lees hier hoe EnergieRijk jou kan helpen

Wil je graag een keer een energiebehandeling ontvangen?

Lees hier meer over de werking van een energiebehandeling

AGENDA

Donderdag 20 oktober workshop ‘Kennismaken met je innerlijk kind’
In deze workshop maak je kennis met je innerlijk kind en ga je stress ontstaan in het verleden neutraliseren.

Lees hier meer over deze workshop

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Het is mogelijk om een individuele begeleiding te ontvangen in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.

Lees hier of EnergieRijk jou kan helpen

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!