Alles komt aan het licht
Alles komt aan het licht

Alles komt aan het licht

We leven in een bijzondere tijd, waarbij de energie op onze aarde aan het veranderen is. Energie is onzichtbaar en heeft een bepaalde trillingssnelheid. De verandering van de energie op aarde is op 21-12 2012 begonnen, vanaf die datum wordt de trilling van de energie steeds hoger. In de cursus De energie van innerlijke kracht’  lees je hier meer over. De hoger wordende trilling verklaart ook waarom we vaak het gevoel hebben dat de tijd steeds sneller gaat. 

Alles wat donker is wordt verlicht

Door de verhoging van de trillingsfrequentie komen er zaken versneld in beweging. Je ziet dit in de wereld om je heen doordat er steeds meer zaken aan het licht komen, die niet goed zijn. Denk hierbij aan de graaicultuur in de financiële wereld en farmacie met een crisis als gevolg, kindermisbruik in de kerk, me too, het dopinggebruik in de sport, toeslagenaffaire in Groningen en onlangs het grensoverschrijdend gedrag bij de Voice. Ook zien we dat mensen in opstand komen tegen onderdrukkende regimes en het niet langer meer pikken. Je ziet in de wereld om je heen dat er dingen veranderen en dat er beweging komt. 

Wat niet goed is wordt opgeruimd

Zaken komen aan het licht, zodat deze veranderd, verbeterd en in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wat niet goed is wordt opgeruimd. Door de verhoogde energie komt er meer bewustzijn bij ons mensen. Bestaande niet zuivere en oneerlijke machtssystemen zullen steeds verder afbrokkelen Dit gebeurt wereldwijd op grote schaal. 

Onze eigen schaduwkanten worden ook in het licht gezet

Door de verhoogde trilling komen er niet alleen op macroniveau in de wereld allerlei zaken naar boven. Ook in het klein bij ons mensen wordt het een en ander opgeschud en in beweging gezet. Je kunt dit merken doordat je niet lekker in je vel zit of vaak moe en onrustig bent. Je kunt er niet precies de vinger opleggen waar het vandaan komt. 

Iets in ons, vaak ver weggestopt wil het licht zien, zodat het opgelost en genezen kan worden. Dat iets kan van alles zijn. Een schaduw- of donkere kant in jezelf, een groot verdriet, pijn of trauma. Misschien iets wat al jaren in je verborgen ligt, dat je vergeten bent, weggestopt hebt en nu naar boven komt.   

De noodzaak van het verhogen van ons eigen energie-niveau

Wanneer we niet gaan opruimen in onszelf, blijven we vastzitten in de oude lagere energie. Deze lagere energie maakt dat het zwaar en moeilijk is. De kans is groot dat het dan blijft bij het oude en dat je tegen dezelfde problemen blijft aanlopen. Je blijft in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en vroeg of laat loop je dan vast. 

Schoon schip maken

Door aan jezelf te werken en oude pijn, schaduwkanten, trauma’s of blinde vlekken op te ruimen, gaat je energie omhoog. Ons eigen energieniveau wordt dan aangepast aan de veranderende, verhoogde energie om ons heen. Hierdoor wordt het lichter en makkelijker. Je gaat weer lekker in je vel zitten en ervaart meer plezier en levensvreugde.

Voel jij bij jezelf dat er iets moet veranderen? Is de maat vol, ben je er klaar mee?

Lees hier hoe EnergieRijk je kan helpen

Wil je je levensgeluk verhogen? Snak je naar een ontspannen en energierijk (werk)leven?
Ga nu aan de slag en start vandaag nog met de online cursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven

Een effectieve manier om hardnekkige pijn en angsten te overwinnen is Bio energetische therapie. Lees hier hoe Bio energetische therapie je kan helpen angsten te overwinnen en weer vertrouwen te krijgen in jezelf.

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Wil je meer energie, rust en ontspanning? Laat je begeleiden door EnergieRijk  in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.
Lees hier hoe EnergieRijk jou kan helpen


Wil je een energiebehandeling ontvangen?
Lees hier meer over de werking van een energiebehandeling

Online kennissessie ‘Voor een ontspannen en energierijk (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!
Lees hier meer over deze kennissessie

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!