De snelweg naar een ontspannen en energierijk leven!

Van nature ben ik een doorzetter. Vroeger zei mijn moeder altijd: ‘Als ons Monique iets in haar kop heeft dan heeft ze het niet in haar kont’.  Het moest en zou gebeuren. Was het niet linksom, dan wel rechtsom of desnoods er dwars doorheen. Ik ging net zolang door totdat ik een manier had gevonden en liet mij door niks of niemand uit het veld slaan. Opgeven was voor mij geen optie.Ook niet zo gek dus dat ik uiteindelijk ben afgestudeerd als oplossingsgericht coach 🙂

Wat je uitzendt trek je aan!

Het grappige is dat mensen die nu bij mij komen in mijn coachpraktijk, ongeacht met welke hulpvraag, er altijd helemaal voor willen gaan. Het zijn ook doorzetters en ze nemen de volledige verantwoordelijkheid voor hun eigen levensgeluk. Ze zijn er helemaal klaar mee om nog langer gebukt te gaan onder hun vermoeidheid en lichamelijke- of emotionele pijn.

Het zijn mensen die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om nee te zeggen en hun grenzen aan te geven of ze vinden het lastig om voor zichzelf op te komen. Ze voelen zich onder druk gezet of hebben het gevoel geleefd te worden, waardoor ze weinig energie hebben of lichamelijke klachten. Weer anderen voelen zich onzeker over zichzelf of over hun functioneren. Vinden zichzelf niet goed genoeg en zijn bang om fouten te maken.

Het zijn mensen zoals jij en ik. Want laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal onze onzekerheden, angsten, pijn en verdriet. Maar het zijn wél doorzetters. Mensen die niet langer blijven sukkelen maar écht vooruit willen en voluit willen leven in plaats van alsmaar bezig zijn te overleven.

Ze nemen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Opgeven is geen optie, ze zijn op zoek naar mogelijkheden hoe ze van hun klachten verlost kunnen worden of hoe ze hun problemen kunnen oplossen en loslaten.

Alleen praten lost je probleem niet op

Een goed gesprek met een vriend of vriendin, waarin je je hart kunt luchten is fijn. Het lost alleen niet altijd je problemen helemaal op. Alsmaar praten over je problemen is tijdrovend en maakt je moe. We kennen ze allemaal wel mensen die het alleen maar kunnen hebben over hun problemen, ziektes en ellende. Ze komen geen streep vooruit en zakken steeds verder in hun slachtofferrol.

De snelweg naar een ontspannen leven

Naast dat ik een doorzetter ben, ben ik praktischen houd ik van eenvoud.Dus niet praten totdat je een ons weegt om vervolgens door de bomen het bos niet meer te zien, maar korte verhelderende gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling.

De ervaring leert dat deze combinatie ervoor zorgt dat je de weg vooruit weer gaat zien. Je lekkerder in je vel zit en lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen, waardoor je meer rust en levensvreugde ervaart.

Ben jij ook helemaal klaar met je vermoeidheid, pijn of stress?

Lees hier hoe Energie Coaching je hierbij kan helpen

Ben je niet zo’n prater maar er wel helemaal klaar mee?

Lees hier meer over Bio Energetische Therapie

Wil je graag een energiebehandeling ontvangen?

Lees hier meer over de werking van een energiebehandeling

Kies voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Het is mogelijk om een individuele begeleiding te ontvangen in de vorm van persoonlijke gesprekken gecombineerd met een energiebehandeling. Deze combi zorgt voor een snel positief resultaat. Je krijgt meer energie en je zit lekker in je vel.

Lees hier of EnergieRijk jou kan helpen

Lezing ‘Hoe krijg je meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven?’

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Lees hier meer over deze lezing

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in!

Ja, ik ontvang graag inspiratie voor meer ontspanning, energie en rust!